30 mei, 2014

Ben jij de Super-Detective die het allemaal oplost? Nieuw Moordspel: "Springtij"Springtij, een moordspel by Patrick Bernauw

Samen met Rebecca Rademaekers van detectivebureau RSearch moet je zien uit te vissen waar het verdwenen tienermeisje Lotte gebleven is, en wat er precies met haar vriendje Gino is gebeurd. Je beschikt daarvoor over dit detectivedossier "Springtij", met alle informatie uit het vooronderzoek van Rebecca, en toegang tot internet. De pagina's 41 tot 46 lees je best niet vooraf, en "verzegel" je met nietjes, of plak je samen... want die bevatten de Oplossingen en een volledige Reconstructie van wat er gebeurd is. 

"Springtij" is een spannend moordspel, dat je individueel, in groep - zelfs in klasverband - kunt spelen. Waarom en door wie werd Gino vermoord? Waarom schreef Lotte een afscheidsbrief en vond Rebecca op haar hotelkamer een aantal vrolijke vakantiefoto’s? Wat heeft die DVD uit Maleisië te betekenen? Is de "Buit van Borneo" inderdaad te vinden op een verlaten fabrieksterrein? Deze en nog veel andere vragen moet jij beantwoorden! Maar dan zul je eerst wel een onderzoek moeten instellen, als een echte detective! 

Patrick Bernauw & Guy Didelez schreven het scenario en Marc Borms maakte de foto's van dit "dossier", waarmee je zelf een moordspel kunt organiseren en spelen.

Zie ook www.rsearch.be!

Wens je dit door een professionele spelleid(st)er te laten organiseren, vraag dan vrijblijvend een offerte via info@moordspel.org (www.moordspel.org).

 

1 opmerking:

Rosalie zei

Wat een ongelooflijk leuk idee om mensen dichter bijeen te brengen, op een zeer spannende wijze, kan ik wel zeggen. Ik geloof dat dit heel goed zou zijn voor ons team en aangezien ik binnenkort een uitje voor team building ga organiseren, zal ik dit idee zeker opperen.