16 juli, 2016

Nieuw: doe-het-zelf moordspel met game app


Het enige wat je nodig hebt is een tablet of iPad per individuele speler of tafel/team van detectives... Downloaden... en klaar is kees! Probeer het eens gratis uit met Mysterieus België. 


Tien jaar geleden verdween chansonnier Hans Blauwbaard op mysterieuze wijze in het gezelschap van een jong meisje. Auteur Patrick Bernauw, die "de duivelse straatzanger" nog goed gekend heeft, organiseert nu dit virtueel festival, met covers van zijn liedjes en getuigenissen. Misschien kan zo het mysterie van zijn verdwijning opgelost worden. Was Hans Blauwbaard een muzikale seriemoordenaar die door zijn laatste slachtoffer werd omgebracht? Heeft hij zelfmoord gepleegd omdat hij de hype niet aankon die rond zijn leven en werk werd gecreëerd? Is hij om diezelfde reden gewoon ondergedoken? Of is er nog wat anders aan de hand? Aan jullie, amateur-detectives, om het uit te vissen: alleen, in een klein gezelschap of met je detective team.
Scenario Patrick Bernauw - Muziek: Fernand Bernauw - Productie www.moordspel.org Met Robin David (Blauwbaard), Yves Bondue(lle), Lucky Luke Borms, Ellen Lanckman (Isabel) en Anton Cogen (Leduc).

Download het moordspel hier (1 download van €9,99 per speler of team).

De clip die Hans Blauwbaard destijds maakte:

Geen opmerkingen: